Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Bezpečné parkování u letiště je pojištěné

5. dubna 2012 oslavilo pražské letiště Ruzyně 75 let od zahájení provozu. Od té doby zde bylo odbaveno přes 200 milionů cestujících. Parkovací místa dnes už hledají spíše mimo areál letiště. Ty jsou často výhodnější.

V roce 2008 byla na ruzyňském letišti dokončena stavba Parking C, které je největší poschoďové parkoviště ve střední Evropě. Přesto ale řada lidí využívá možnosti parkování mimo areál Ruzyňského letiště. Při parkování u letiště se cestující zpravidla orientují podle dvou atribut – cena a bezpečnost.


ParkovaniR7.cz je ideální alternativou pro parkování u letiště Ruzyně. Nabízí nejen několikanásobně nižší ceny, ale také bezpečné zázemí v domácím prostředí. Individuální přístup a neustálý dozor kamerového systému vám jistě dodá pocit bezpečí. Nikdy si ale nemůžete být zcela jistí, že se s autem během vašich cest nic nestane. ParkovaniR7.cz proto poskytuje v ceně parkovného také komplexní pojištění vozidla. Tuto nadstandartní službu většina parkovišť u Ruzyně nenabízí. Je to přitom jediná záruka skutečně bezpečného parkování.

Mezi další nadstandartní služby, které poskytuje ParkovaniR7.cz, patří například doprava zdarma přímo k příslušnému terminálu a posléze zpět na parkoviště a to během několika minut. Týká se to i dopravy nadměrného množství zavazadel.

Při výběru nejvhodnějšího parkoviště je pro mnoho lidí důležitá také rychlost. ParkovaniR7.cz proto vyřizuje veškeré formality v průběhu přepravy a samotného parkování. Na parkovišti tak nestrávíte více, než pět minut.

Parkovací místo na ParkovaniR7.cz si snadno objednáte na telefonu +420 737 309 429. Více informací hledejte přímo na webových stránkách.

___________________________________________________

 
Tagy: , ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist