Last Minute Exotika

Vyhledej si dovolenou

Horký TIP

Vyber si

Turistický průvodce

Rubriky

Počasí

Vyhledávač letenek

Last minute nabídka

Facebook

Vízum do SAE

Máte v plánu podívat se do Spojených arabských emirátů a nevíte, jak to tady funguje s vízy? Pak pro Vás máme zprávu, která Vás jistě uklidní. Máme pro Vás totiž exkluzivní nabídku, která všechny Vaše trable okolo vyřizování tohoto dokumentu okamžitě vyřeší.




O co přesně jde? V případě, že si objednáte zájezd do této oblasti prostřednictvím cestovních kanceláří 5 vor Flug, ADAC Reisen, BigXtra, Dertour, FTI Touristik, ITS Reisen, Jahn Reisen, Meiers Weltreisen, Neckermann , Öger Tours, Schauinsland Reisen, Suntrips Reisen, Thomas Cook či TUI, je možné pro Vás přes našeho německého partnera vyřídit jednorázové vstupní turistické vízum do jednoho autonomního emirátu, které bude platné po následujících 30 dnů.

A jaké budou poplatky za vyřízené vízum? Dospělou osobu bude stát 99 €, ovšem, bude-li jej chtít vyřídit těsně před nástupem (cca 8 dní předem), počítejte s tím, že budete muset doplatit 20 €. Pokud budete cestovat s potomkem do 12-ti let, kterého budete mít zapsaného v pase, není třeba vízum vyřizovat. Jestliže ale tohoto věku již dosáhne, musí vlastnit jak pas, tak platné vízum. Totéž platí i u dětí, které vízem disponují již od této věkové hranice. Cena víz pro děti i dospělé je totožná.

Formulář žádosti o návštěvnické vízum do Spojených arabských emirátů ke stažení zde

Mějte na paměti, že zpracování víza trvá okolo 8-10-ti pracovních dnů. Aby mohl být dokument vyřízen, je třeba dodat barevnou fotokopii cestovního pasu (jehož platnost musí být min. 6 měsíců ode dne Vašeho návratu z destinace), aktuální barevnou fotografii ve formátu JPG a také vyplněný formulář s žádostí o návštěvnické vízum.

Zdůrazňujeme také, že o vízum lze zažádat nejdříve měsíc před odjezdem do vybrané destinace a poplatek za vyřízení víza se hradí předem a je nevratný (a to i v případě, že bude Vaše žádost zamítnuta).



Čtěte další články na CestovniPortal.cz!

_______________________________________________________________________

Aktuální nabídka zájezdů a last-minute zájezdů do Spojených arabských emirátů

_______________________________________________________________________

 
Tagy: ,



Přidej komentář k článku




CZIN.eu
TOPlist